درب ضد سرقت به لطف امنیت بالایی که فراهم می کند امروزه یکی از بهترین و مهم ترین انتخاب ها در طراحی داخلی و ساخت و ساز می باشد. این درب ها در برابر اهرم کردن، تخریب، دست کاری و… ایمن هستند و به همین خاطر به این اسم هم شناخته می شوند اما نصب متفاوتی هم دارند و کار هر کسی نیست!
درست است که خود درب طراحی هوشمندانه و متریال با دوامی دارد اما اگر به صورت اصولی و دقیق نصب نشود، عملکرد صحیحی نخواهد داشت به همین خاطر است که نباید نصب درب ضد سرقت را دست کم بگیرید و نسبت به آن بی توجه باشید. البته نگران نباشید، کار چندان سخت و زمان بری هم نیست اگر به صورت مرحله ای پیش بروید و کلیه نکات را در نظر بگیرید به راحتی می توانید نصب درب را انجام دهید.
نصب درب ضد سرقت چگونه انجام می شود؟
اگر کار را به یک فرد حرفه ای بسپارید در کوتاه ترین زمان درب را برایتان نصب خواهد کرد با این وجود باز هم بهتر است از مراحل نصب درب اطلاع داشته باشید تا عملکرد نصاب را ارزیابی کنید یا شاید هم خودتان کمر همت ببندید و دست به کار شوید. برای نصب درب ضد سرقت باید به صورت مرحله ای پیش بروید که عبارتند از:
مرحله اول، ساخت و نصب فریم یا چارچوب درب
چهارچوب ها تکیه گاه های درب هستند و بسیار مهم است که به صورت محکم با دیوار چفت شوند. از انجایی که ابعاد درب های ضد سرقت طبق استاندارد مشخصی تعیین می شود، چهارچوب های آن ها هم در ابعاد متناسب تولید شده اند و باید محکم به دیوار وصل شوند و لازمه آن هم اندازه بسیار دقیق و بدون کوچک ترین خطای محاسباتی است. چهارچوب ها را حتما با ضد زنگ رنگ کنید تا دچار زنگ زدگی و خوردگی نشوند.
مرحله دوم، نصب و راه اندازی دستگیره و قفل درب
دستگیره و قفل درب را هنگام نصب آن باید راه اندازی کنید.معمولا این کار با استفاده از دو پیچ و دوک نخ ریسی انجام می شود با این حال هر درب ضد سرقتی یک دفترچه راهنما دارد که کلیه مراحل نصب دستگیره روی آن نوشته شده است. بعد از ست کردن قفل ودستگیره باید به سراغ لولا ها بروید.
مرحله سوم، نصب لولاها
در این مرحله شما نیاز به یک نیرو کمکی خواهید داشت تا درب را داخل چهارچوب قرار دهید و محل قرارگیری لولاها را به صورت دقیق مشخص کنید. بعد از اندازه گیری دقیق می توانید لولاهای دو میلی متری را داخل شکاف های 3 میلی متری تعبیه شده قرار دهید. نحوه جاگذاری و نصب لولاها برای لولای بالا و پایین هم یکسان است.
مرحله چهارم، نصب درب
اگر به این مرحله برسید به جرات می توان گفت قسمت سخت ماجرا را پشت سر گذاشته اید و حال باید درب را روی چهارچوب سوار کنید. به این منظور می توانید از دو روش استفاده کنید که عبارتند از:
- جوش دادن
در این شیوه از نصب درب ضد سرقت شما می توانید با استفاده از جوش دادن درب را به لولا و چهارچوب نصب کنید. اما باید مد نظر قرار دهید که جوش دادن ممکن است عملکرد سیستم ضد سرقت این درها را تحت تاثیر قرار دهد. برای انکه بتوانید کار را به درستی پیش ببرید ابتدا با خال جوش ان را نصب کنید و چندبار به صورت تست درب را باز و بسته کنید. بعد از اطمینان از درستی قرارگیری می توانید جوش را تکمیل کنید.
- رول بولت
این روش با تخریب جزئی دیوار انجام می شود و برای دیوارهای بتنی و مستحکم گزینه خوبی است. در رول بولت شما باید سوراخ هایی را از چهارچوب و دل دیوار ایجاد کنید و از طریق سوراخ ها درب را روی دیوار چفت کنید. روشی بسیار ایمن که باید نهایت دقت خود را به کار ببرید تا سوراخ ها و لولاها تراز باشند. این شیوه نصب برای درب های داخلی خانه، مغازه و… توصیه نمی شود اما می توانید برای درب اصلی، درب ورودی و دیگر بخش های مهم از آن استفاده کنید.
نحوه نصب درب ضد سرقت برای تمامی آنها یکسان است؟
قطعا پاسخ به این سوال منفی خواهد بود چرا که تنوع درب ها بسیار زیاد است و در کنار آن ضخامت و اندازه دیوارها هم باهم فرق می کند و واضح است که نصب آن ها به شیوه های مختلفی قابل انجام خواهد بود. بسته به نوع درب، اندازه، مهارت و… می توانید نحوه نصب و اجرا آن را انتخاب کنید. البته که کارشناسان مجرب دربستان هم همراه شما هستند و می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با شماره تماس های درج شده در سایت ارتباط بگیرید. ما همراه شما هستیم تا امنیت و آسودگی خاطر را برایتان به ارمغان آوریم.